Weer podium in Staphorst

Afgelopen weekend heb ik een clubwedstrijd in Staphorst gereden. Er stond totaal 24 man aan de start, waarvan ik als enige dame. De MX125 en MX250 waren weer samengevoegd, er waren 16 deelnemers in mijn klasse; de MX250.

De eerste manche had ik een goede start en heb ik een sterke wedstrijd gereden, ik kwam als 5e totaal over de finish en als 3e van mijn eigen klasse. De tweede manche was de start weer goed, ik heb een tijdje op de 2e positie gereden. Dit wist ik helaas niet vol te houden, ik kwam na een mooie wedstrijd weer als 5e totaal en als 3e van mijn eigen klasse over de finish. Dit zorgde voor een 3eplaats in de daguitslag.
In het kampioenschap sta ik nog steeds bovenaan!

 

Aankomend pinksterweekend heb ik twee wedstrijden, 20 mei een NK dames in Son en 21 mei een NK dames in Venlo.