Update seizoen 2020

Een heel bijzonder, saai seizoen ..

Allereerst hoop ik dat u en uw familie in goede gezondheid bent/is. Ik heb geen klachten ervaren en binnen mijn familie is gelukkig ook iedereen goed gezond.

De afgelopen maanden heb ik niet stil gezeten. Ondanks dat de crossbanen en de sportscholen gesloten waren, ben ik fanatiek bezig geweest. Ik heb in en rondom huis veel work-outs gedaan om mijn conditie op peil te houden. Sinds een week heeft de motorsport weer groen licht gekregen, met uiteraard de nodige maatregelen. Afgelopen week heb ik dan ook drie dagen gereden, wat weer geweldig voelde. Het rijden ging boven verwachting goed. Conditioneel ben ik sterk, waardoor ik het rijden goed vol kan houden. Ook is het zelfvertrouwen, na alle blessures, weer volledig terug. Ik zit zelfverzekerd en vol energie op de motor.

Helaas zijn alle wedstrijden tot 1 september afgelast. Deze week hebben wij het bericht ontvangen dat het IMBA Europees Kampioenschap ook volledig gecanceld is, ook de wedstrijden die na 1 september gepland stonden. Daarnaast is er rondom de nationale wedstrijden nog niet bekend of dit na 1 september weer opgepakt zal worden. Zodra hierover meer bekend is, zal u hier uiteraard van op de hoogte gebracht worden.

Voor nu zal ik veel trainen en zoveel mogelijk op de motor zitten, om ervoor te zorgen dat, zodra er wedstrijden van start gaan, ik top fit aan de start zal verschijnen.