Van Suriname naar Engeland

Goed nieuws vanuit het warme en verre Suriname!

Voor mijn studie Pedagogiek zat ik de afgelopen 4 maanden in Suriname om een minor te volgen. Hierdoor heb ik niet kunnen deelnemen aan de selectiewedstrijden voor de IMBA dames wedstrijden 2019. Dit betekende dat mijn kans om tot het vaste IMBA team te behoren weg was. Ik ben op de reservelijst gezet, dit houdt in dat ik de eerst volgende rijdster ben die opgeroepen wordt wanneer er iemand van het vaste team uitvalt.

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat er voor de IMBA wedstrijd in Engeland een plaats vrijgekomen is, waardoor er voor mij een kans was om deel te nemen aan deze wedstrijd. Hier heb ik natuurlijk ja op gezegd. Ik zal 21 juni vanuit Suriname weer in Nederland aankomen en 30 juni deelnemen aan het Europees Kampioenschap dames motorcross in Lower Drayton, Engeland.

Ik heb in Suriname mijn conditie op pijl gehouden in de sportschool, maar ik heb 4 maanden niet op de motor gezeten. We gaan er het beste van maken in Engeland en alles eruit halen wat er in zit.