Resultaten afgelopen weekend én GOED NIEUWS

Afgelopen weekend heb ik op 06-07-2019 deelgenomen aan een clubwedstrijd in Staphorst. Ik had totaal mijn dag niet, waardoor mijn resultaten ook niet waren wat wij gehoopt hadden. Tijdens het rijden speelde mijn rugblessure enorm op, waardoor ik er niet alles uit kon halen wat erin zat. Tevens begon het de tweede manche enorm te regenen, waardoor mijn bril het begaf en ik zonder verder moest. Ik kreeg vervolgens een steen / harde klont modder recht in mijn oog, wat mij beperkt heeft in mijn prestaties. Uiteindelijk ben ik van de MX250 groep toch nog 5e geworden.

Op 07-07-2019 heb ik weer aan mijn eerste NK dames deelgenomen in Berghem. Een pittige baan, waar mijn rug ook weer begon op te spelen. Er stonden 13 dames aan de start, waar vervolgens de veteranen aan toegevoegd werden zodat het startveld goed gevuld was. Ik heb twee mooie strijdvolle wedstrijden gereden en wist de eerste manche als 5e en de tweede manche als 6e over de finish te komen. Ik ben tevreden over deze resultaten.

GOED NIEUWS
Ik heb afgelopen week ontzettend goed bericht gekregen. Tot nu toe was ik reserverijdster voor de IMBA wedstrijden en was het dus nog de vraag of ik wel zal mogen deelnemen aan  de volgende EK wedstrijden. Er is via de bond een aanvraag ingediend, wat positief heeft uitgepakt. Ik ben toegelaten tot het officiële IMBA team, waardoor ik dus aan alle volgende EK wedstrijden zal mogen deelnemen.

Aankomend weekend op 14-07-2019 hebben wij een Nederlands Kampioenschap dames in Eersel.