POSITIEVE blessure update

Hierbij even een blessure update:

Vanochtend heb ik de uitslag ontvangen van de meest recente MRI scan. Deze was gelukkig zeer positief. Er zijn geen bijzonderheden te zien op de scan. Mijn meniscus is intact, de knieband is hersteld, alleen is mijn kruisband nog instabiel. Dit zal nog een hele tijd zo blijven, waardoor ik alle omliggende spieren goed zal moeten gaan trainen om de functie van de kruisband als het ware over te nemen en de stabiliteit in mijn knie terug te krijgen. De orthopeed heeft aangegeven dat ik alles weer mag doen, maar goed naar mijn eigen gevoel moet luisteren. Het sporten mag dus weer opgebouwd worden, zonder dat hier risico’s aan verbonden zitten. Ook heb ik groen licht gekregen voor de motorcross! Natuurlijk moet ik hiermee nog erg voorzichtig zijn en zal ik moeten opbouwen, maar het begin is er.

Vanaf nu zal ik hard aan de slag gaan in de sportschool en binnen nu en 3 weken zal ik de cross langzaam weer gaan oppakken. We gaan met een positieve blik seizoen 2020 in!!