Pittig pinksterweekend

Afgelopen weekend heb ik twee NK wedstrijden gehad, zondag 20-05-2018 in Son en maandag 21-05-2018 in Venlo.

Zondag 20-05-2018 NK Dames in Son
De eerste manche ben ik er in de eerste ronde afgereden. Hierbij ben ik hard op mijn hoofd terecht gekomen, waar ik vervolgens veel last van had. Ik begon de wedstrijd dus als laatste, maar ben terug gekomen naar een 9e plaats. Na de eerste manche kreeg ik alleen maar meer hoofdpijn en last van misselijkheid en duizelingen ( lichte hersenschudding ? ). Ik heb tussentijds mijn rust gepakt en ben toch de tweede manche van start gegaan. Ik kon niet alles geven, maar ben toch als 8e over de finish gekomen. Na omstandigheden dus zeker niet ontevreden.

Maandag 21-05-2018 NK Dames in Venlo
Ik voelde mij niet goed na de val van zondag, maar ben toch aan de training begonnen. Ik merkte dat mijn concentratie alles behalve optimaal was en mijn reactievermogen hierdoor ook te traag. Voor de eerste manche heb ik nogmaals mijn rust gepakt en ben ik wel van start gegaan. Ik heb een nette wedstrijd kunnen rijden en ben als 8e over de finish gekomen. Ik voelde mij redelijk goed dus ben ook de tweede manche wel van start gegaan. Ik was goed uit de hekken met de start, maar kwam in de eerste bocht ten val. Hierbij is een andere rijder over mijn arm gereden, maar dit heeft mij tijdens de wedstrijd niet beperkt. Ik moest van achteren terug komen, wat erg goed gelukt is. Ik kwam goed in mijn ritme en heb een sterke wedstrijd gereden. Ik ben terug gereden naar een 7e plaats!

Na omstandigheden heb ik goede wedstrijden kunnen rijden en mooie resultaten behaald, voornamelijk in Venlo ging het rijden goed en hier ben ik zeker tevreden over.

Ik zal aankomende week goed mijn rust pakken, om aankomend weekend 27-05-2018 weer fit aan de start te staan voor de NK Dames in Wanssum.