ONK Women Oss

Afgelopen weekend stond er weer een ONK Women op het programma. Er stonden 22 dames aan de start op het mooie circuit in Oss. Het herstel van mijn lichte hersenschudding verliep voorspoedig, waardoor ik erg veel zin in de wedstrijd had.
In de tijdtraining wist ik een 15e tijd neer te zetten. Gezien de rijdsters die er deze dag waren, was dit een zeer nette en goede prestatie.
Tijdens de eerste manche had ik een goede start, ik kwam als 7e de eerste bocht uit. Dit wist ik helaas niet vol te houden, maar hierdoor had ik wel een mooie aansluiting in de wedstrijd. Ik heb een nette wedstrijd gereden, met veel strijd. Ik wist als 15e over de finish te komen.
Tijdens de twee manche kwam ik tijdens de start in aanraking met een andere rijdster, waardoor ik op de rem ging. Ik verloor hierdoor de aansluiting en begon de wedstrijd als één van de laatsten. Ik heb een erg sterke wedstrijd gereden en wist terug te komen naar een 16e positie. Ik kijk tevreden terug op de wedstrijd, ik heb een mooie strijd gehad en sterk gereden.
Het duurt even voordat de volgende ONK Women op het programma staat, deze zal op 11-10-2020 in Westerbork plaatsvinden. Tevens is dit ook de laatste wedstrijd van het ONK.
Tot die tijd zal ik clubwedstrijden en de NK-dames wedstrijden van de MON mee gaan pakken. Aankomend weekend staat er een clubwedstrijd in Staphorst (26-09-2020) en een NK-dames in Berghem (27-09-2020) op het programma.