ONK Reusel boven verwachting na COVID-19

Afgelopen weekend is boven verwachting verlopen. Ik ervaar namelijk nog behoorlijke lichamelijke ongemakken na het hebben van het COVID-19 virus. Ondanks dat, begon ik vol goede moed aan de wedstrijd in Reusel. Ik dacht: alles of niets! Maximale eruit halen dat erin zit.
In de tijdtraining had ik al snel last van benauwdheid. Ik wist een 13e tijd neer te zetten, waar ik genoegen mee nam. Ik heb niet gepusht voor een beter resultaat, aangezien ik mijn lichaam wilde sparen voor de wedstrijden.
De eerste manche had ik een sterke start, ik heb een hele tijd binnen de top 10 gereden. Echter, dit was helaas niet vol te houden. Ik had het lichamelijk erg zwaar, maar bleef in de wedstrijd sterk en wist dan ook als 11e over de finish te komen. Een resultaat waar ik, zeker in deze omstandigheden, meer dan tevreden mee was.
De tweede manche was ik prima weg en had ik weer een mooie aansluiting binnen de top 10 groep. Wederom had ik er lichamelijk moeite mee. Benauwdheid, gevoelige longen en spieren die als pudding aanvoelden. Halverwege de wedstrijd kreeg ik het ook mentaal zwaar, ik heb bijna twee ronden nodig gehad om mijn motivatie en energie terug te krijgen. Ik wist mij sterk te herpakken en reed een zeer sterke en nette wedstrijd. Ik kwam als 8e over de finish! Ontzettend blij, want dit is namelijk mijn beste klassering tot nu toe en dat hadden wij zeker in dit weekend niet verwacht.
Ik krijg terug op een meer dan geslaagde wedstrijddag en ben trots op wat ik toch nog heb kunnen laten zien en hoe ik mijzelf heb neergezet.
De volgende wedstrijd vindt op 03 oktober plaats in Varsseveld.