ONK Harfsen

Afgelopen weekend stond de tweede ONK Women, te Harfsen, op het programma. Er stonden zeventien dames aan de start. Ik was nog niet hersteld van mijn lichte hersenschudding van de week ervoor. Toch wilde ik een poging doen. Tijdens de tijdtraining had ik veel last van mijn hoofd, ik heb mijn ronden gereden om de baan te verkennen maar wilde mijzelf sparen voor de wedstrijden, waardoor ik niet goed heb aangezet voor een goede tijd. Dit resulteerde tot een 13tijd.

De eerste manche had ik een goede start en wist ik de eerste paar ronden ruim in de top 10 mee te rijden. Echter kreeg ik na +/- 10 minuten last van steken in mijn hoofd en hevig concentratieverlies, ik moest mijn tempo laten zakken. Ik wilde de wedstrijd wel uitrijden, dus heb zonder enige risico’s te nemen mijn wedstrijd uitgereden. Ik kwam als 13e over de finish.

De tweede manche was mijn start iets minder, ik begon in de middenmoot aan de wedstrijd. Het begin van de wedstrijd ging goed, tot ik wederom last kreeg van concentratieverlies. Ik moest de wedstrijd weer safe rijden, ook omdat ik wilde voorkomen nog eens te vallen en ik bang was voor de eventuele gevolgen hiervan. Ik kwam als 12e over de finish.

Ik ben niet tevreden over de resultaten en mijn rijden, maar ben blij dat ik in ieder geval de wedstrijden uitgereden heb. Aankomend weekend hebben we een weekend rust, zaterdag 19 september staat de volgende ONK Women in Oss op het programma.