ONK Boekel gecancelled/ COVID-19

Afgelopen weekend stond er een ONK te Boekel op het programma, deze wedstrijd is helaas niet doorgegaan. Twee dagen voor de wedstrijddag ontvingen wij de mededeling dat de club de nieuwe opgelegde COVID-19 maatregelen van de gemeente niet kon waarborgen en daardoor genoodzaakt was om het evenement af te lassen.
Dit was ontzettend zonde, maar kwam voor mij goed uit. Helaas had het corona-virus mij ook te pakken afgelopen week en ben ik hier erg ziek van geweest. Ik was dus niet in staat geweest om deel te nemen aan het ONK te Boekel. Ontzettend zonde dat het mooie evenement afgelast werd, maar stiekem wel een gelukje voor mij.
Ik heb nog last van de naweeën van het virus. Voornamelijk last van benauwdheid, zere longen en een verminderde conditie. De komende periode zal ik mijn training weer langzaamaan gaan oppakken en opbouwen. Gelukkig hebben wij nog even de tijd tot aan de volgende wedstrijd. De volgende ONK zal plaatsvinden op 19 september te Reusel. Ik zal er alles aan doen om daar weer top fit achter de starthekken te staan!