NK Dames in Wanssum

Afgelopen weekend heb ik een Nederlands Kampioenschap Dames gereden in Wanssum. Ik was nog niet volledig hersteld van mijn blessures van het pinksterweekend, maar wel in staat om aan de wedstrijd deel te nemen.

Tijdens de training was de baan erg glad en kwam ik er ook achter dat het een baan was die mij totaal niet lag. De eerste manche had ik een slechte start, maar kwam ik in de eerste bocht al goed naar voren. Ik kon goed in mijn ritme komen, wat zorgde voor een 9e plaats.
Voor de tweede manche hadden ze veel gesproeid, waardoor de baan ontzettend glad was. Vervolgens begon het tijdens de wedstrijd te regenen, waardoor het nog gladder werd. Ik kon niet lekker in mijn ritme komen, maar wist wel als 8e over de finish te komen.

De volgende NK Dames zal op 09-06-2018 plaatsvinden in Amersfoort.