Één na laatste NK in Berghem

Afgelopen weekend, 01-10-2017, heb ik een NK gehad in Berghem. Een zeer zware baan i.v.m. de zijspannen die die dag ook aanwezig waren.

De eerste manche ging goed, ik zat er met de start goed bij en kwam als 7e over de finish. De tweede manche ging helaas niet zoals gehoopt. Ik zat er eerst met de start weer goed bij en reed weer op een 7e plaats, tot ik vrij vroeg in de wedstrijd ten val kwam. Mijn been lag onder de motor, waardoor ik moest wachten op hulp voordat ik verder kon. Hierdoor was ik al vrij ver achter geraakt op de rest. Ook had ik weer last van mijn net herstelde heupblessure, waardoor ik met mijn verstand reed en mijn wedstrijd rustig uitgereden heb. Ik kwam als 9e over de finish.

In de totaal NK stand sta ik op een nette 6e plaats met nog één wedstrijd te gaan. Deze zal 22-10-2017 plaatsvinden in Heeswijk.

Aankomend weekend, 07-10-2017, zal ik de 2uurs cross in Staphorst mee rijden met nog een ander meisje.