In de startblokken voor NK Dames Motorcross

Na een ontzettend mooi cross seizoen in 2016, met als resultaat een 7e plaats in het Nederlands Kampioenschap Dames Motorcross en een 13e plaats in het Europees Kampioenschap Dames motorcross, staat seizoen 2017 alweer voor de deur. Ik ga aankomend seizoen weer deelnemen aan het NK en mij ook weer proberen te selecteren voor het EK.
Aankomend weekend, 26 maart, is de eerste selectiewedstrijd voor het IMBA Europees Kampioenschap in Biest houtakker (iets onder Tilburg). Ik heb de afgelopen maanden veel in de sportschool getraind, dus voel mij momenteel topfit. We hebben de overstap gemaakt naar een Husqvarna 2.5 4 Takt, ook hier voel ik mij erg fijn bij en het rijden gaat steeds beter. Zondag wordt een zeer spannende dag, maar ik heb er ontzettend veel zin in en volste vertrouwen in.