Groen licht!

GOED NIEUWS!
Afgelopen week heb ik weer een consult gehad bij het sportmedisch centrum. De sportarts was tevreden en heeft groen licht gegeven voor de motorcross. Ook de sportfysio waar ik momenteel onder behandeling ben heeft hiermee ingestemd.
Sinds ik gestopt ben met de behandeling bij de chiropractor, merk ik dat mijn lichaam ontspant en zeer goed herstelt. Ik ben al 2 a 3 weken pijnvrij, heb mijn energie terug zoals ik dat altijd had en voel mij lichamelijk en mentaal weer helemaal mijzelf. Uiteraard moet ik oppassen dat ik juist nu niet te hard van stapel loop en goed blijf doseren.
Ik werk weer volledig, ik sport weer volledig, ik hoef geen rustmomenten in te plannen en heb tot nu toe al een aantal weken geen terugval gehad. Ik ben nog wel onder behandeling bij een manueel sportfysiotherapeut. Samen met haar ben ik nog druk aan het werk met het sterker en stabieler maken van de nekspieren. Dit blijf ik nog een tijdje door doen. Het traject bij het sportmedisch centrum is door de sportarts afgerond afgelopen week.
De afgelopen maanden zijn pittig geweest, heeft veel frustratie en teleurstelling met zich meegebracht, maar heeft mij vooral geleerd om te luisteren naar mijn lichaam. Mijn eigen grenzen bewaken, hier gehoor aan geven en hiernaar handelen. Dit maakt dan ook dat ik de komende periode enorm zal opletten, blijven doseren en voorzichtig opbouwen in activiteit en belasting.
Ik zal morgen voor het eerst weer op de motor stappen. Dit zal gedoseerd en voorzichtig gaan gebeuren. Voor nu is het belangrijk dat ik het gevoel weer terug ga krijgen, vertrouwen krijg in de motor en mijzelf en vanuit daar gedoseerd weer zal gaan opbouwen. 
 
Ik heb er óntzettend veel zin in en kan echt niet wachten om de baan weer in te gaan! Ik heb hier enorm hard voor gewerkt, of eigenlijk; hard voor moeten rusten, wat voor mij erger is dan hard werken haha! Eindelijk het positieve bericht waar ik zo lang op gewacht heb. 
 
Ik zit nu al vol met adrenaline voor morgen en hoop voor nu alleen nog maar op positiviteit voor in de toekomst!! 😄