Eerste EK boven verwachting verlopen

Afgelopen weekend heb ik mijn eerste EK van dit seizoen gehad in Emmen. Er stonden 23 dames aan de start. Tijdens de tijdtraining wist ik een 7e tijd neer te zetten, dit was ver boven verwachting. Tijdens de eerste manche kwam ik als 8e over de finish, hier was ik dan ook erg blij mee, aangezien mijn doel een top 10 was na mijn 13e plaats van vorig jaar. De 2e manche ging iets minder goed, ik werd 11e. Tijdens de 3e manche ging het rijden weer veel beter en voelde ik mij lichamelijk ook beter, weer een 8e plek. Het dag totaal, een gedeelde 9e plaats. Ik ben hier ontzettend blij mee en had dit eerlijk gezegd ook nog niet verwacht.

Iedereen die langs is gekomen voor de support, bedankt. Ik vond het echt super!

Aankomend weekend, 30-04-2017, zal de volgende EK plaatsvinden in Genk in België.