Druk en variërend weekend achter de rug

We hebben weer een druk weekend achter de rug.

Afgelopen vrijdag heb ik deelgenomen aan de grasbaanrace, georganiseerd door de AMBC Staphorst. Tijdens de jaarlijkse internationale grasbaanrace was er voor rijders uit de regio de mogelijkheid om deel te nemen aan de regioklasse. Er werd gereden in verschillende series, waar vervolgens een A- en B-finale uit voort kwam. Ik eindigde in de B finale, die ik vervolgens wist te winnen. Dit zorgde ervoor dat ik ook nog met de A finale mee mocht doen, waar de jongens helaas te sterk waren voor mij. Een super dag en ervaring gehad!

Zaterdag was er een open dag van de voetbal vereniging Staphorst ( VVS ). Tijdens deze open dag werden er een aantal motorsporters uitgenodigd om ten toon te staan op de parkeerplaats van de voetbalvereniging. Hier hebben wij onze spullen uitgestald en deze dag gestaan.

Zondag had ik een NK dames in Deurne. Beide manches had ik een goede start en heb ik een goede wedstrijd gereden. Ik ben beide manches als 6e over de finish gekomen.

Aankomend weekend zal ook een druk weekend worden. Zaterdag 01-09-2018 zal ik deelnemen aan de laatste clubwedstrijd van de AMBC Staphorst. ’s Avonds zullen wij vertrekken naar België ( Beringen ), om daar de volgende dag deel te nemen aan de IMBA EK dames.