Clubcross AMBC Staphorst & MON NK Dames Berghem

Afgelopen weekend heb ik deelgenomen aan de clubcross van de AMBC Staphorst en het NK MON Dames in Berghem.

Zaterdag 26-09-2020 Staphorst
Deze regiowedstrijd reed ik mee in de MX250 klasse, waarbij er 22 man aan de start stond. De eerste manche moest ik vanaf de tweede startrij starten, ik had een zeer slechte start en begon als één van de laatsten aan de wedstrijd. Na een ontzettend mooie strijd kwam ik als tiende over de finish. De tweede manche had ik een betere start en reed ik een nette, strijdvolle wedstrijd. Ik kwam als 9e over de finish.

Zondag 27-09-2020 Berghem
Het had in de nacht enorm veel geregend, er stond ons dus een pittige NK dag te wachten. Er stonden in Berghem 22 dames aan de start. In de eerste manche heb ik een mooie strijd gehad om de derde en vierde positie, ik kwam als vierde over de finish. De tweede manche had ik een sterke start, waardoor ik een tijdje op de tweede positie gelegen heb. Deze wist ik niet vast te houden, ik zakte terug naar een derde plaats. Tot de één na laatste ronde wist ik deze positie vast te houden, helaas moest ik nog één plekje afstaan en kwam ik na een super wedstrijd als vierde over de finish. We kijken terug op een geslaagde mooie wedstrijddag.
Aankomend weekend zal ik op 04-10-2020 deelnemen aan een clubwedstrijd in Emmen.
!!!  https://jtsfotografie.nl/ Jan Timmerman met de mooiste plaatjes!