Blessures opgelopen in Amersfoort

Vorige week, 10-06-2018,  stond er een Nederlands Kampioenschap Dames in Amersfoort op het programma. De eerste manche zat ik goed in mijn ritme en heb ik een fijne wedstrijd gereden, ik kwam als 8e over de finish. De tweede manche verliep helaas iets minder goed. Ik ben met de start hard ten val gekomen, waarbij ik een zware hersenschudding heb opgelopen en de verbinding tussen mijn schouder en sleutelbeen zwaar gekneusd is geraakt. Ik ben met eigen vervoer naar het ziekenhuis gebracht en ik ben daar vervolgens een nacht ter observatie opgenomen. De volgende dag mocht ik gelukkig weer naar huis. Ik ben een groot deel uit mijn geheugen kwijt van de wedstrijd dag. Voor nu zal ik de komende periode veel moeten rusten, voor zowel mijn schouder/sleutelbeen als de hersenschudding. Dit bekent dat ik helaas een aantal wedstrijden zal missen. Over hoe lang het herstel zal duren durf ik nog geen uitspraken te doen.

Sorry voor het late bericht, maar ik was niet eerder in staat een wedstrijd verslag te schrijven.