Afsluiting seizoen 2017 in Staphorst en Heeswijk

Afgelopen weekend heb ik twee wedstrijden gehad.

Zaterdag 21-10-2017 Maiscross Staphorst
Weer een keer een race tussen de jongens, er stond 23 man aan de start. De eerste manche had ik een goede start, maar kwam helaas al vrij vroeg in de wedstrijd ten val. Hierbij had ik erg veel last van misselijkheid en van mijn heup, waardoor ik besloten had de baan vroegtijdig te verlaten. De tweede manche kwam ik aan iemand vast te zitten bij de start, waardoor ik als één van de laatsten vertrok. Ik heb een sterkte wedstrijd gereden en ben teruggekomen naar de 9e plaats.

Zondag 22-10-2017 NK Heeswijk
Alweer de laatste NK van seizoen 2017. De dames werden samengevoegd met de veteranen i.v.m. de kleine opkomst van beide klassen, nadat wij samengevoegd waren stonden wij met 18 rijders aan de start. De eerste manche had ik een goede start en een nette wedstrijd gereden. Ik kwam als 9e over de finish, 6e van de dames.  De tweede manche had ik weer een goede start en ook weer een mooie wedstrijd gereden. Ik kwam als 10e over de finish, weer 6e van de dames.

In het Nederlands Kampioenschap dames ben ik 6e geworden, waar ik zeker niet ontevreden mee ben.

Mijn dank aan mijn sponsoren en alle mensen om mij heen die mij gesteund hebben is enorm groot, bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken die alles in seizoen 2017 mogelijk heeft gemaakt!