13e in Europees Kampioenschap Damescross

Afgelopen weekend heb ik mijn laatste EK van het seizoen gehad, te Zwitserland. Er kon zaterdag gelukkig al even getraind worden om de baan te verkennen. Helaas was het niet mijn soort baan en had ik er dus ook veel moeite mee. Zaterdagnacht en zondagochtend heeft het veel geregend, waardoor de baan erg nat en glad was.
In de tijdtraining wist ik een mooie 14e tijd neer te zetten van de 28 dames, hier was ik wel tevreden mee. De 1e manche ging erg slecht en werd ik 21e. De 2e manche ging het iets beter en wist ik als 17e over de finish te komen. De 3e manche kon ik weer niet in mijn ritme komen en werd ik helaas 20e. Over deze dag ben ik niet tevreden, maar over de totaalstand wel. Ik ben namelijk 13e geworden in de EK stand, wat ik voor een jaar terug nooit had verwacht. Ik heb ontzettend genoten dit seizoen en ook vooral heel veel ervaring op gedaan. Ik wil iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt bedanken, met in het bijzonder mijn ouders!